loading.gif
mobile-banner-bg

Ak Kadro Teşkilat Ziyaretleri

...
10 Şubat 2013 - Pazar

Ak Kadro Pazar Mesaisi

AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığı hafta sonu düzenlediği Pazar günü programına Hallaçlı Mahallesinde teşkilat  ile kahvaltılı toplantı ile  başlayarak daha sonra Gümüşpınar Mahallesine geçti. AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez başkanlığında gerçekleşen programa Milletvekilimiz  Sn. Gülay Dalyan da katılım gösterirken,  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, gerçekleşen programa katılım gösterdi.

AK Parti Hallaçlı Mahalle Başkanı Rıza Metin  ve Teşkilatının tam kadro hazır bulunduğu ziyarette ilk olarak mahalle halkıyla da bir araya gelerek geniş katılımlı bir toplantı yapıldı. AK parti Çatalca İlçe Başkanımız  Selim Güçbilmez ilk konuşmayı yaparken Çatalca’ya  şimdiye kadar getirdikleri yatırımlardan bahsederken Çatalca  için hazırladıkları projelerden bahsetti.  Güçbilmez  2014 Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimde belediyeyi tekrar geri alıp hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti.

 

Daha sonra söz alan Milletvekili Gülay Dalyan mahalle halkına hitaben bir konuşma yaparak TBMM’deki çalışmalar ve mahalle halkını yakından ilgilendiren konulardan biri olan 2/B arazilerinden bahsetti. Hükümetlimiz döneminde Türkiye’nin her alanda gelişmeler göstererek, dünya üzerinde ki bütün ülkelerin gıpta ettiği bir ülke haline gelindiğini vurguladı. Daha sonra katılımcı mahalle halkıyla soru cevap şeklinde devam eden toplantıda Hallaçlı, Gümüşpınar  mahallesinin güncel sorunlarından bahsedilerek toplantı son buldu.

            Gerçekleşen ev ziyaretlerinin ardından Hallaçlı ziyareti son bularak programın ikinci ayağı olan Gümüşpınar  Mahallesine geçildi. Hallaçlı ve İzzettin Mahallelerimizde  ev ziyaretinde bulunan AK partinin ilk durağı, geçtiğimiz günlerde  annesini kaybeden AK Parti Aydınlar Mahalle Başkanı İslam Çakır’ın  evinde gerçekleştirdi. Geç saatlere kadar devam eden ev ziyaretlerinin ardından Pazar günü programı son buldu.