loading.gif
mobile-banner-bg

2.Hıdrellez Şenliği

...
12 Mayıs 2012 - Cumartesi

Romanlar Derneğinin yanındayız.

İlki geçen yıl düzenlenen hıdrellez şenliği 12 mayıs cumartesi akşamı tamda tüm Türkiye’nin ve gurbetteki Türk vatandaşların sonucuna kilitlendiği şampiyonluk maçı akşamı yapıldı.

 İlkinde olduğu gibi şenliğin tüm sponsorluğunu Ak Parti Çatalca ilçe Başkanı Selim GÜÇBİLMEZ üslendi.

Katılımcılar arasında bölge millet vekilimiz sayın Gülay dalyan ilçe başkanımız Selim Güçbilmez  ilçemizin tüm teşkilatı katıldı.Şenliğin açılışında bir konuşma yapan romanlar derneği başkanı sayın Murat DEMİRCİ dernek adına bu şenliğin yapılmasında büyük pay sahibi olan sayın ilçe başkanımıza sonsuz teşekkürlerini İletmek adına çiçek takdiminde bulundu.

Burada kısa bir konuşma yapan ilçe başkanımız sayın GÜÇBİLMEZ tüm roman vatandaşların şenliğini ve tüm halkın anneler gününü kutladı.

daha sonra sahneye çağrılan bölge milletvekilimiz sayın Gülay dalyana romanlar derneği başkanı tarafından katılımlarından dolayı çiçekle teşekkür edildi burada kısa bir konuşma yapan sayın dalyan ilçemiz için yapılan hizmetlere değinerek 2014 seçimlerinde Çatalca’nın Ak Parti belediyesi olması yönünde ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve bunu başaracaklarını kaydetti. "çünkü bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın askerleriyiz" diye coşkulu kalabalığa seslenen sayın vekilimiz ayakta alkışlandı.

Daha sonra cumhuriyet meydanını hınca hınç dolduran vatandaşların anneler gününü kutlayan

vekilimiz bu organizasyonu düzenleyen romanlar derneği başkanına ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen sayın ilçe başkanımız sayın selim Güç bilmeze teşekkürlerini iletti.